Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
Disponible la versió digital de la "Corbella", publicació de la Plataforma per la Llengua

La Plataforma ha distribuït més de 25.000 exemplars de la revista 

08/01/2020 Comunicació

La Corbella és la revista semestral de la Plataforma per la Llengua, un dels principals mitjans de comunicació a través del qual difonen les seves activitats. S'hi inclouen notícies sobre les darreres campanyes  i els èxits assolits, així com articles d'opinió sobre diversos temes sociolingüístics, entrevistes o recomanacions que creiem d'interès.

Al número 34 de La Corbella trobareu una anàlisi del judici del procés i la discriminació lingüística que van viure els acusats -ara ja condemnats-, un reportatge sobre la Generació Z i la poca oferta audiovisual en català i una entrevista a la youtuber i instagramer Juliana Canet. Però no només això, també hi incloem nombrosos articles d'opinió dels membres de la Junta Executiva de l'entitat, entrevistes, recomanacions o jocs lingüístics. 

Tots els seus socis rebran un exemplar als seus domicilis, i a més també poden consultar-la en format pdf a través del nostre web o llegir-la a través de la plataforma Issuu. La revista també la rebran els presos polítics condemnats al judici del procés. A més a més, La Corbella es distribueix en diverses biblioteques de Barcelona, les botigues d'Abacus i a les seus territorials de l'entitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid