Català
Disponible la versió digital de la "Corbella", publicació de la Plataforma per la Llengua

La Plataforma ha distribuït més de 25.000 exemplars de la revista 

08/01/2020 Comunicació

La Corbella és la revista semestral de la Plataforma per la Llengua, un dels principals mitjans de comunicació a través del qual difonen les seves activitats. S'hi inclouen notícies sobre les darreres campanyes  i els èxits assolits, així com articles d'opinió sobre diversos temes sociolingüístics, entrevistes o recomanacions que creiem d'interès.

Al número 34 de La Corbella trobareu una anàlisi del judici del procés i la discriminació lingüística que van viure els acusats -ara ja condemnats-, un reportatge sobre la Generació Z i la poca oferta audiovisual en català i una entrevista a la youtuber i instagramer Juliana Canet. Però no només això, també hi incloem nombrosos articles d'opinió dels membres de la Junta Executiva de l'entitat, entrevistes, recomanacions o jocs lingüístics. 

Tots els seus socis rebran un exemplar als seus domicilis, i a més també poden consultar-la en format pdf a través del nostre web o llegir-la a través de la plataforma Issuu. La revista també la rebran els presos polítics condemnats al judici del procés. A més a més, La Corbella es distribueix en diverses biblioteques de Barcelona, les botigues d'Abacus i a les seus territorials de l'entitat.