Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat presos polítics
100 dies de #MeridianaResisteix i actes per la llibertat dels presos polítics, tot i la tempesta

Tot i la tempesta, el tall diari de #MeridianaResisteix s'ha realitzat també avui, la nit número 100 d'aquesta protesta per la llibertat dels presos polítics i la Repúblic catalana. En les mateixes condicions de pluja s'ha realitzat concentracions de solidaritat

21/01/2020 Política

#MeridianaResisteix arriba al 100è dia de protesta des que es va fer pública la sentència del judici del procés.

Per altra banda, tot i el mal temps provocat per la tempesta Glòria s'han realitzat concentracions i actes en defensa de la llibertat dels presos polítics independentistes i el lliure retorn dels exiliats: concentració dels Avis i Àvies de Reus a la plaça del Mercadal, l'acte Música per la Llibertat a Artés, l'acte diari impulsat per en Joan #BonaNit davant la presó de Lledoners, la concentració al carrer Urgell/Avinguda Roma de Barcelona i el tall de la carretera de Barcelona a Girona, coneguda com la #CruillaGironina, que segueix l'exemple dels veïns de la Meridiana de Barcelona i que ja acumula 37 nits de protesta.

L'ANC ha expressat en una piulada, en relació al 100è tall de la Meridiana, que "El vostre és un exemple de lluita i perseverança #MeridianaResisteix. Enhorabona per aguantar 100 dies de tall i força per als que han de venir. Des de tots els àmbits possibles, continuem ferms per l'#ObjectiuIndependència"

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid