Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
remunicipalització
La CUP vol impulsar una oficina pública per facilitar la remunicipalització de serveis als ajuntaments

La formació presenten una moció al ple del Parlament per contribuir en l’enfortiment dels Serveis Públics

11/12/2019 Drets i Llibertats

La CUP Crida Constituent presentarà al ple una moció sobre els serveis públics on insta al Parlament de Catalunya a crear una Comissió d’Estudi sobre l’enfortiment del Sector públic que vetlli i treballi per fer un anàlisi exhaustiu de la situació dels serveis públics a Catalunya, de les conseqüències econòmiques de les externalitzacions i privatitzacions i sobre la viabilitat d’iniciar un procés d’internalització de serveis. 

En aquesta moció, els anticapitalistes també volen impulsar una oficina que faciliti als ajuntaments l’assessorament i els recursos necessaris perquè puguin iniciar els processos d’internalització dels serveis municipals i un observatori independent de control del compliment dels contractes per part d’empreses concessionàries. 

Per altra banda, la formació també insta al govern de la Generalitat a no prorrogar aquells contractes actualment concedits a empreses privades per la gestió dels serveis públics un cop en caduqui la concessió. 

Finalment, la CUP-CC també insta al Govern a retirar el projecte de Llei de Contractes de Serveis a les Persones i a recuperar la gestió directa dels serveis públics, especialment aquells relacionats amb l’educació, la sanitat i els serveis socials bàsics. 
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid