Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En llibertat 5 dels 7 CDR empresonats a Soto del Real

Jordi Ros i Germinal Tomàs són els dos únics membres dels CDR que encara estan empresonats a la presó de Soto del Real (Madrid)

27/12/2019 Drets i Llibertats

Dels 7 membres dels CDR empresonats (9 detinguts) el passat setembre acusats de "terrorisme" ja només en queden dos a la presó. Aquesta setmana la sala penal de l’Audiència Nacional va decretar la llibertat de 4 CDR (Ferran Jolis, Xavier Duch, Xavier Buigas, i Eduard Garzón) sota fiança de 5.000 euros i de 10.000 euros per a Alexis Codina, a qui la guàrdia civil situa en el “nucli productor” d’explosius (durant els registres no es va trobar cap explosiu) de l’hipotètic "Equip de Resposta Tàctica (ERT)", amb Jordi Ros i Germinal Tomàs, els dos únics membres dels CDR que encara estan empresonats a la presó de Soto del Real (Madrid).

Durant les detencions diversos partits i mitjans unionistes van engegar una campanya de criminalització contra l'independentisme amb portades com les del diari El País on s'afirmava que "Los independentistas escondian material para fabricar explosivos y planeaban atentar en octubre".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid