Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sentència
Concentració de suport a Juli Cuéllar als jutjats de Mataró
02/12/2019 Drets i Llibertats

Demà a les 12h s'ha convocat una concentració de suport a l'ex-regidor de la CUP i militant de Poble Lliure, Juli Cuéllar, als jutjats de Mataró. 

El judici a Juli Cuéllar, que també és col·laborador de Llibertat.cat, és a causa de la seva detenció per part dels Mossos d'Esquadra per haver participat en una manifestació de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem espanyol el mateix dia que es va fer pública, el 14 de setembre.

Els agents dels Mossos van portar a terme un detenció violenta del conegut independentista, davant de les persones que junt amb ell participaven a la protesta. Per aquest mutiu l'acusen d'"aldarulls", "atemptat a l'autoritat" i "desobediència."

 

 

 

 

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid