Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
L’Assemblea i Òmnium donaran suport al president de la Generalitat amb motiu del judici al TSJC
17/11/2019 Política

L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i Pícnic per la República mostraran el seu suport i solidaritat cap al president de la Generalitat, Quim Torra, amb motiu del judici per desobediència, per no haver retirat el llaç groc de la façana del Palau de la Generalitat en la campanya electoral del mes d’abril d’enguany.

L’acompanyament al president tindrà lloc dilluns a les 8 h just davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), on se celebrarà el judici. Posteriorment, el vicepresident de l'Assemblea, Pep Cruanyes, i el vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, atendran els mitjans.

La convocatòria de suport és demà dilluns 18 a les 08 h, just davant del TSJC (passeig Lluís Companys, 14, Barcelona).

En unes declaracions durant un acte, el President Quim Torra ha expressat en relació al judici que "Demà no vaig a defensar-me de res. Vaig complir el meu deure com a president; defensar els drets i les llibertats dels meus compatriotes. Demà vaig a acusar l'Estat de vulnerar els drets; els meus i els de tots els catalans"

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid