Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jornades sobre "La repressió de la llengua catalana als segles XIX a XXI" a l'IEC

Les jornades seran els dies 9 i 10 de desembre, a les 18 hores, a l’Institut d'Estudis Catalans (carrer del Carme, 47 de Barcelona).

26/11/2019 Cultura
El llibre “Vàrem mirar ben al lluny del desert” Actes del simposi "Espanya contra Catalunya (1714-2014) " inclou dues comunicacions sobre la repressió a l’independentisme català El llibre “Vàrem mirar ben al lluny del desert” Actes del simposi "Espanya contra Catalunya (1714-2014) " inclou dues comunicacions sobre la repressió a l’independentisme català

La Societat Catalana d’Estudis Històrics (SCEH-IEC) i el Centre d’Història Contemporània de Catalunya-Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, orgnaitza la Jornada “La repressió de la llengua catalana als segles XIX a XXI" els dies 9 i 10 de desembre, a les 18 hores, a l’Institut d'Estudis Catalans (carrer del Carme, 47 de Barcelona).

 

Fa 4 anys el llibre “Vàrem mirar ben al lluny del desert” va recollir les ponències i comunicacions del simposi "Espanya contra Catalunya (1714-2014) "  (inclou dues comunicacions sobre la repressió a l’independentisme català) que també es realitzà a la seu de l’Institut d'Estudis Catalans sota la direcció de l'actual director Jaume Sobrequés i Callicó.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid