Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
Taíza Brito presenta el llibre "Catalunha, entre a esperança e a tempestade" a Barcelona en esdeveniment amb l'associació Foreign Frieds of Catalonia
03/09/2019 Lletres
"Catalunha, entre a esperança e a tempestade" "Catalunha, entre a esperança e a tempestade"

La periodista i escriptora Taíza Brito farà una nova presentació del llibre "Catalunha, entre a esperança e a tempestade", a Barcelona, el proper dia 7 de setembre, a la Llibreria Alibri, a partir de les 19:00. L'acte comptarà amb la participació de la sociòloga italiana Rossella Selmini, professora de la Universitat de Bolonya i vice-presidenta dels Foreign Friends of Catalonia.

Editat en portuguès, el llibre reportatge narra els esdeveniments ocorreguts a partir de l'l d'octubre del 2017 a Catalunya, moment de la realització del referèndum d'autodeterminació, i es perllonga fins al novembre del 2018, quan la Fiscalia Pública presentà la denúncia contra els líders del moviment independentista. L'autora ja ha fet presentacions del llibre a Recife (Brasil), Barcelona i Lisboa, amb bona receptivitat del públic de llengua portuguesa.

El text inclou entrevistes amb corresponsals estrangers i al periodista Martí Estruch, responsable del Diplocat en aquell moment. També compta amb línia del temps, glossari i àlbum de fotografies signades per la mateixa autora i pel fotoperiodista Albert Salamé. La gran novetat de l'edició és la presència de codis QR, mitjançant els quals el lector pot accedir a la web a reportatges de diaris, emissores de TV i vídeos amb més informació sobre els fets descrits. El pròleg del llibre és signat pel periodista Vicent Partal, director de Vilaweb, que també fou entrevistat per l'autora.

La presentació compta amb el suport de l'associació internacional Foreign Friends of Catalonia, que durant la setmana anterior a la Diada de 1'11 de setembre estarà rebent a Barcelona periodistes, juristes i acadèmics que tenen interès en el tema del procés català. El grup participarà d'un workshop organitzat per l'entitat i de debats sobre el dret a l'autodeterminació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid