Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S2019
Els CDR afirmen que no van organitzar ni convocar la concentració davant del Parlament
12/09/2019 Política
Títol de la imatgeEls CDR afirmen que no van organitzar ni convocar la concentració davant del Parlament Títol de la imatgeEls CDR afirmen que no van organitzar ni convocar la concentració davant del Parlament
Arran de les informacions aparegudes en les últimes hores a diferents mitjans de comunicació respecte a la implicació dels Comitès de Defensa de la República (CDR) a la convocatòria #EnsVeiemAIParlament, han afirmat en un comunicat difòs per twitter que "En cap moment els COR vam organitzar ni convocar aquesta concentració".

També diuen que "si alguna assemblea local dels COR va decidir assistir o adherir-se a la convocatòria, va ser a títol individual i en cap cas representant a tot el col·lectiu".

En el comunicat, els CDR lamenten qualsevol tipus d'agressió, ja sigui a periodistes, a manifestants o a qualsevol altra persona i han mostrat la seva solidaritat a les dues persones detingudes pels Mossos d'Esquadra, tot dient que "Prou repressió als qui exerceixen el legilim dret a protesta!"

La nota finalitza assenyalant que "Tot i no participar activament a la convocatòria #EnsVeiemAIParlament, seguim creient que la mobilització popular noviolenta és vital en el camí a la República catalana. Animem a tothom qui vulgui organitzar-se d'una manera efectiva a apropar-se al seu COR local".

#Diada2019 #CDRenXarxa

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid