Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Atac feixista a l'escola Es Puig de Lloseta de Mallorca

En les fotografies que ha difós la Conselleria d'Educació s'aprecien pintades en les quals es pot llegir "Arriba España" i "Hitler era el mejor niño" -pintada acompanyada del dibuix d'una esvàstica-..

30/07/2019 Drets i Llibertats
La Conselleria d'Educació de les Illes ha informat que el Centre d'Educació Infantil i Primària Es Puig de Lloseta ha estat objecte aquest cap de setmana d'un robatori, pintades de caire feixista i destrosses del mobiliari en dos dels tres edificis del col·legi. En el mateix comunicat, la conselleria ha condemnat els fets.

En les fotografies que ha difós el goven s'aprecien pintades en les quals es pot llegir "Arriba España" i "Hitler era el mejor niño" -pintada acompanyada del dibuix d'una esvàstica-.

Cal remarcar que els atacs i agressions feixistes s'han incrementat en els darrers mesos a Mallorca. Can Alcover, seu de l'Obra Cultural Balear, o militants d'organitzacions independentistes o d'esquerres han patit agressions en els darrers mesos per part de grups d'extrema dreta. Ara bé, és el primer cop que un centre educatiu pateix una agressió d'aquestes característiques, tot i que el sistema educatiu públic a Mallorca fa temps que està al punt de mira de la dreta espanyolista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid