Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
solidaritat
USTEC·STEs amb la mestra de Terrassa
21/06/2019 Drets i Llibertats
En les darreres hores, alguns mitjans de comunicació han difós una suposada història sobre presumptes maltractaments a un infant pel fet de dibuixar una bandera espanyola. Més enllà que l’acusació està fonamentada en proves de dubtosa autenticitat i en un context en què les fake news, sense contrastar, formen part d’una estratègia política determinada, que la USTEC-STEs considera intolerable el linxament mediàtic produït i el fet que s'hagi esbombat per la xarxa la fotografia de la mestra, amb noms i congnoms, deixant-la totalment desprotegida, amb la perillositat que això revesteix.

Segons el sindicat, Ja ha passat anteriorment contra alguns/es docents que, posteriorment, han estat exonerats de responsabilitat i que, tanmateix, acaben generant un mal irreparable.

Entén el sindicat que quan es produeixen fets com aquests és necessari preservar el principi de la presumpció d’innocència i que el Departament ha d’activar tots aquells protocols previstos per la normativa, que permetin comprovar la veracitat dels fets i actuar en conseqüència. Mentrestant, la USTEC-STEs ha expressat el seu suport a la docent acusada i demanen als mitjans de comunicació un exercici de responsabilitat en el sentit que tothom és innocent fins que es demostri el contrari.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid