Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Surt en llibertat l'activista detingut a Girona per les mobilitzacions durant l'aniversari de l'1-O

Els Mossos el van arrestar ahir i aquest matí l'han traslladat al jutjat on s'ha acollit al dret a no declarar

11/06/2019 Drets i Llibertats
Imatge del cap de les unitats d'intervenció (antidisturbis) que van actuar al Col·legi Verd de Girona el dia 1 d'octubre (Imatge feta davant del Col·legi Verd el dia 1-0 que fa temps que circula per diversos grups de whatsapp) Imatge del cap de les unitats d'intervenció (antidisturbis) que van actuar al Col·legi Verd de Girona el dia 1 d'octubre (Imatge feta davant del Col·legi Verd el dia 1-0 que fa temps que circula per diversos grups de whatsapp)
L'activista arrestat dilluns arran de l'ordre de detenció dictada pel jutjat d'instrucció 4 que investiga les mobilitzacions a Girona durant l'aniversari de l'1-O ha sortit en llibertat. Els Mossos van arrestar el jove quan, segons fonts policials, estava enganxant adhesius al Palau de Justícia de Girona. Ha passat la nit a comissaria i aquest matí l'han traslladat al jutjat on s'ha acollit al seu dret a no declarar. El detingut és l'únic identificat a l'atestat dels Mossos d'Esquadra pel tall a les vies. A la resta els va identificar i detenir la policia nacional espanyola el passat 16 de gener. Està investigat per desordres públics, atemptat a agent de l'autoritat i danys.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid