Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
L'Ajuntament de Cadaqués ordena aturar les obres del polèmic projecte d'urbanització de Sa Guarda

L'alcalde en funcions, Josep Lloret, diu que abans d'eleccions van aprovar revisar d'ofici l'actuació arran de la petició d'Urbanisme i dels informes dels tècnics municipals que així ho recomanaven.

06/06/2019 Lema

Els treballs s'hauran d'aturar fins que s'aporti la documentació complementària tot i que, segons Lloret, la decisió es comunicarà a la comissió jurídica d'Urbanisme que serà qui haurà de decidir si hi ha "nul·litat de ple dret" o bé és "anul·lable", un extrem que permetria que es complementés la documentació amb la informació que hi falta.

La petició no només la va fer Urbanisme. També ho reclamava l'entitat ecologista SOS Costa Brava, que a principis de febrer va demanar que es revisés d'ofici el projecte i el pla parcial i que s'incoés l'expedient per poder aturar els treballs.

S'han rebaixat els habitatges

El promotors del projecte van explicar fa setmanes que havien reduït a la meitat el nombre d'habitatges per minimitzar l'impacte ambiental, passant dels 104 previstos inicialment als 43. A més, van dir que s'ha passat de 15.000 metres quadrats de zona verda a més de 50.000. També que s'han rebaixat els 30.000 metres quadrats de sostre inicial als 19.000 i que s'ha reorganitzat tot el sector per protegir 15 quilòmetres de murs de pedra seca.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid