Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Concentració a Cadaqués per aturar les obres al paratge de Sa Guarda

SOS Costa Brava denuncia que s'està vulnerant la moratòria de la Generalitat que impedeix construir a primera i segona línia de mar.

09/03/2019 Territori

SOS Costa Brava i grups ecologistes han convocat una concentració aquest dissabte a les 12 a la plaça del Passeig a la platja gran de Cadaquès per aturar les obres al paratge de Sa Guarda, sota el lema "Les màquines només les aturen les persones".

La plataforma ha denuncia una vegada més que tira endavant les obres a la urbanització de sa Guarda de Cadaqués. En aquesta ocasió adverteixen que les màquines comencen a accedir als terrenys on està previst urbanitzar els vials.

També ha manifestat que s'està ignorant la moratòria de la Generalitat que impedeix construir a primera i segona línia de mar. Serà vigent mentre duri la tramitació del Pla Director Urbanístic que revisarà 165 sectors urbanitzables sense desenvolupar en disset municipis de les comarques de Girona. Tenen llicència però SOS Costa Brava considera que s'hauria de frenar perquè no compleix amb la normativa vigent i comportarà danys mediambientals i de patrimoni «irreversibles».

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid