Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
L'ANC del Priorat demana a les candidatures municipals que de sumin al Manifest d?adhesió al mandat de l'1-O

Per promoure el vot a les candidatures que contribueixin a fer efectiva la República

19/05/2019 Política

L’Assemblea Nacional Catalana al Priorat promou el vot a les candidatures que contribueixin a fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre de construcció decidida de la República Catalana. Per aquesta raó demana a les candidatures municipals que s’adhereixin al Manifest d’adhesió al mandat de l’1 d’octubre.

El document d’adhesió signat pel cap o la cap de llista cal fer-lo arribar a l’adreça electrònica priorat@assemblea.cat, com a màxim el dimecres 22 de maig.

Priorat per la Independència - Assemblea Nacional Catalana donarà a conèixer a la població del Priorat el nom de les candidatures que s’adhereixin al manifest a fi que els electors puguem votar diumenge 26 amb la màxima informació respecte a aquesta qüestió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid