Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
Acte "MUNICIPALISMES PEL CANVI" a Gramenet
01/03/2019 Lema

Aquest divendres dia 1 de març, a les 18:30h, SOM Gramenet organitza l'acte "MUNICIPALISMES PEL CANVI", que tindrà lloc a la Sala d'Actes del Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet. 

Consistirà en una xerrada i taula rodona sobre experiències en diversos àmbits, de governs de les candidatures municipalistes de l'esquerra alternativa de les ciutats veïnes de Badalona, Ripollet i Argentona.

Els ponents:

DOLORS SABATER, alcaldessa de Badalona fins a juny de 2018 per Guanyem Badalona en Comú.

JOSÉ M. OSUNA, alcalde de Ripollet per Decidim Ripollet.

EUDALD CALVO, alcalde d'Argentona per la CUP.

Serà presentat per dos candidats a les properes llistes de SOM Gramenet, l'Albert Gerard Ventura i la Gemma Oliva (o la Sara Martín)


Amb aquest acte volen posar exemples propers i pràctics de que guanyar unes eleccions i governar des d'una candidatura municipalista i transformadora d'esquerres, no només és possible, sinó que és necessari.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid