Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
català
Els pròxims dies del 21 al 23 de febrer, Dia de la Llengua Materna al Matarranya
17/02/2019 Política

El Clarió, l'associació de pares i mares pel català al Matarranya (Franja de Ponent), organitza un any més la Festa de la Llengua Materna que tindrà lloc des del 21 al 23 de febrer a la Pena-roja de Tastavins (comarca del Matarranya).

Concretament, les jornades tindran una prèvia a les biblioteques municipals de la comarca de Matarranya on, segons informa l'organització, el dia 21 tothom qui ho vulgui podrà inscriure's a la biblioteca del seu poble per explicar un conte en la llengua materna.

El dia 23 a les 5 de la tarda es farà una gimcana de jocs tradicionals a la Pena-roja de Tastavins. Els jocs seran per a totes les edats i hi haurà una xocolatada.

A les 18.15 hi haurà la 'Introducció al Dia Internacional de la llengua materna' amb la presentació del projecte 'Lo Bres de la llengua materna', una iniciativa de promoció del català a la Franja, dedicada als nounats.

Després hi haurà la Lectura poètica amb sorpreses. Serà a càrrec d'alumnes de l'IES Matarranya i de l'escola de Pena-Roja.

La Festa de la Llengua Materna acabarà enguany amb l'actuació musical de Yababé. El show serà en acústic i hi haurà la presentació de la cançó: 'Únics' d'Alejandro Ibázar, traduïda i cantada per alumnes de l'IES Matarranya.

Aquesta activitat està organitzada en el marc de la Celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna declarat per la Unesco.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid