Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Crida per Palma canvia el nom de la plaça de la Guàrdia Civil per plaça de l'1 d'octubre
23/02/2019 Política

En homenatge al poble de Catalunya i com a denuncia de la repressió, Crida per Palma ha fet una acció simbòlica canviant l nom de la plaça de la Guàrdia Civil per plaça de l'1 d'octubre. Ho ha fet coincidint amb l'aniversari del 23-F per acabar amb règim del 78 i caminar cap l'autodeterminació. Durant l'acte  s'ha manifestat rebuig a «la presència l'Exèrcit, la Policia Nacional i la Guardia Civil a Palma i al conjunt de Mallorca».

A continuació, Crida per Palma ha celebrat una 'Trobada per la sobirania nacional: exercim l'autodeterminació, avancem cap a la República', que ha comptat amb la participació Maria Gelabert, Tomeu Martí, una intervenció de la candidata Laura Dorado, i després un debat popular que ha de servir per construir programa electoral d'aquesta formació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid