Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
Vora tres mil persones fan una marxa nocturna a l'entorn de la presó de Lledoners

L'ANC ha anunciat que impulsarà tota una sèrie d’accions en suport de Jordi Sànches i Jordi Turull

03/12/2018 Política

Un marxa nocturna encapçalada per una per una pancarta sota el lema «Free Catalonia» ha donat la volta a la presó de Lledoners fins arribar pràcticament a les portes. La mobilització  l'havia convocat l'ANC.

L'entitat ha anunciat que impulsarà tota una sèrie d’accions, sempre dins l’estratègia noviolenta, per establir una estratègia compartida amb tots els actors independentistes: Govern, Parlament (partits) i societat civil; per impulsar la via unilateral, l’escenari que l’Assemblea considera més probable i l’únic que depèn de nosaltres i ens permet ser proactius; i per denunciar als organismes internacionals la situació de vulneració de drets polítics i civils dels ciutadans catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid