Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament públic
La comunitat educativa surt de nou al carrer per denunciar “el greu deteriorament de l’ensenyament públic”

Demanen un creixement sostingut del pressupost educatiu que permeti atendre tot l’alumnat. Pel 29 de novembre, els sindicats han convocada una vaga educativa.

 

18/11/2018 Educació

Sota el lema “Ara toca educació pública. Volem el 6 %”, la comunitat educativa ha tornat ha sortit al carrer aquest dissabte a Barcelona. La marxa ha estat convocada pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE)  que integra sindicats, entitats educatives i associacions de pares.

Han exigit al govern un augment en la partida d'ensenyament als pressupostos del 2019, que es recuperin les xifres d'abans de les retallades. Segons diuen, aquestes es van aplicar des del minut zero i ara, després d'anys de creixement, les retallades perduren. Reclamen el 6 per cent", en referència al percentatge del PIB destinat a educació. Això suposa més de 10.500 milions d'euros i  ara s'inverteix menys de la meitat del que reclamen, uns 5.000.

També demana que s'incorporin més de 7.000 places de personal per recuperar els nivells que existien l'any 2010 i denuncien que no s'està aplicant el decret d'escola inclusiva.

Rebutgen que la Generalitat gestioni el decret de menjadors, ja que aquesta nova gestió només afavorirà les grans empreses. A més pateixen perquè la qualitat del menjar a les escoles baixi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid