Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poble Lliure "dóna la benvinguda" al Consell de la República però "de moment’, no s’implicarà"

En una piulada de l'organització: "Donem la benvinguda al Consell per la República anunciat pels MHP @QuimTorraiPla i @KRLS, tot atents a que aquesta proposta ens faci avançar cap a la construcció de la República Catalana i no es quedi, només, en una qüestió retòrica".

23/10/2018 Política

Poble Lliure ha donat la benvinguda al Consell de la República en una piulada realitzada aquesta tarda. El Consell es presentarà el 30 d'octubre al Palau de la Generalitat. Tot i així, la piulada remarca que no es quedi, només, en una qüestió retòrica". Aquesta és una de la raons per les quals Poble Lliure restarà a la expectativa i no s’implicarà ni en aquest organisme ni en el Fòrum Cívic Constituent.

Per la seva banda, el president Quim Torra ha donat les gràcies a ERC, PDeCAT, JuntsxCat, Demòcrates, ANC, Òmnium, AMI i ACM per la reunió on s'a posat fil a l'agulla el Consell. Una de les peces clau de l’acord de legislatura.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid