Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
12-0/6-D
La Intersindical-CSC promou que els treballadors no facin festa ni el 12 d’octubre ni el 6 de desembre
09/10/2018 Laboral

La Intersindical - CSC ha analitzat les possibilitats de treballar els dies 12 d’octubre i 6 de desembre (festius que l’estat espanyol imposa a tot el territori tant per als centres de treball del sector públic com privat) i les possibilitats de negociació entre la patronal i els treballadors.

Tot i que les possibilitats d’aconseguir treballar aquestes dates són molt baixes i que a més en molts casos els calendaris escolars i la conciliació laboral i familiar dificulten canviar aquestes dates, s’han trobat diversos mecanismes per fer-ho d'acord amb la normativa vigent, que en general se centren en la voluntat de l’empresa o institució a negociar amb el personal poder treballar i trobar alternatives per compensar aquest festiu.

Per la Intersindical - CSC s’ha posat de manifest que són molts els treballadors i treballadores que no volen fer festa en aquestes dates, donat que representen commemoracions allunyades del sentit de moltes persones i que es neguen a celebrar dates relacionades amb genocidis supremacistes, en el cas del 12 d’octubre, o les vulneracions de drets individuals i col·lectius pel poble de Catalunya, en cas del 6 de desembre.

El sindicat facilita un model de document per demanar al vostre centre de treball que tant el 12 d’octubre com el 6 de desembre us deixin treballar, us el podeu descarregar aquí

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid