Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
Quim Torra participa en la Diada groga de Santa Coloma de Farners
14/09/2018 Drets i Llibertats

La Taula de Forces Polítiques i Socials de Farners organitza els dies 14 i 15 de setembre la "Diada Groga", per la llibertat dels presos polítics i el lliure retorn dels exiliats.

Avui a les  les 20:30h, l'Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners aplegarà la xerrada que oferirà Jordi Pina, advocat de Jordi Turull, Josep Rull i Jordi Sánchez.

Demà, a les 16:00h, se celebrarà el segon acte de la "Diada Groga" a la Plaça Farners. Allà tindran lloc diversos parlaments dels familiars dels polítics represaliats. També intervindran el President de la Generalitat, Quim Torra, Anna Caula (ERC), Elisenda Paluzie (ANC) i Blanca Llobet (Òmnium), a més d'altres representants de les entitats sobiranistes i partits polítics.

La jornada comptarà amb animació infantil a càrrec de Rikus, així com actuacions musicals de Le Croupier, Eduard Boada, Albert Martínez, Dispoti i Professors de l'EMM Josep Carbó. En l'acte, també es farà una creació i exposició d'un llaç groc humà, a més d'una botifarrada solidària.

La botifarrada tindrà un cost de 10€ (els tickets es podran comprar a la mateixa plaça i per internet  i els beneficis aniran destinats a les associacions de suport als polítics i persones represaliades.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid