Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La 'bèstia amb forma humana' que fa uns anys va descriure el President Torra és el finançador de la manifestació ultra d’avui a Barcelona

José Manuel Opazo és un ex-guardia civil que el juny passat va decidir convocar la manifestació ultra d'avui a Barcelona on s'han produit dues agressions ultres (amb sis persones ferides).

10/09/2018
Al novembre de l'any 2008 José Manuel Opazo anava en un vol de Swiss air de Barcelona a Zuric (Suïssa), i després d'escoltar les indicacions en alemany, anglès i català va enviar una carta a la companyia aèria i als mitjans de comunicació queixant-se. El President Quim Torra, que anava en el aquell mateix avió i va llegir la denúncia d'Opazo, va dedicar-li un article titulat La llengua i les bèsties, que va ser publicat al diari El Món. 

José Manuel Opazo és un ex-guardia civil i actualment empresari, de 52 anys, nascut a Durango (Biskaia) que resideix a Zuric. El juny passat va decidir convocar i finançar (ha pagat autocars per portar manifestants des de diverses ciutats de l'Estat espanyol fins la ciutat comtal) la manifestació ultra d'avui a Barcelona on s'han produit dues agressions ultres (amb sis persones ferides).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid