La 'bèstia amb forma humana' que fa uns anys va descriure el President Torra és el finançador de la manifestació ultra d’avui a Barcelona

José Manuel Opazo és un ex-guardia civil que el juny passat va decidir convocar la manifestació ultra d'avui a Barcelona on s'han produit dues agressions ultres (amb sis persones ferides).

10/09/2018
Al novembre de l'any 2008 José Manuel Opazo anava en un vol de Swiss air de Barcelona a Zuric (Suïssa), i després d'escoltar les indicacions en alemany, anglès i català va enviar una carta a la companyia aèria i als mitjans de comunicació queixant-se. El President Quim Torra, que anava en el aquell mateix avió i va llegir la denúncia d'Opazo, va dedicar-li un article titulat La llengua i les bèsties, que va ser publicat al diari El Món. 

José Manuel Opazo és un ex-guardia civil i actualment empresari, de 52 anys, nascut a Durango (Biskaia) que resideix a Zuric. El juny passat va decidir convocar i finançar (ha pagat autocars per portar manifestants des de diverses ciutats de l'Estat espanyol fins la ciutat comtal) la manifestació ultra d'avui a Barcelona on s'han produit dues agressions ultres (amb sis persones ferides).