Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exili
3 busos visiten les zones turístiques més importants de Catalunya per denunciar l’existència de presos polítics i exiliats

Dins de la campanya Freedom for All Political Prisoners and Exiles per explicar la situació política de Catalunya als milions de turistes que visiten el nostre país.

11/08/2018 Drets i Llibertats

Durant el mes d’agost, i fins ben entrat el setembre, Òmnium Cultural serà present a les àrees més turístiques per explicar als visitants la defensa del dret a l’autodeterminació, l’existència de presos polítics i exiliats, així com la regressió democràtica que viu l’Estat espanyol.

Per tal de fer arribar la campanya a tot el país, 3 busos recorreran les zones turístiques més importants de Catalunya – des de la Costa Brava a la Costa Daurada, passant per Barcelona – lluint el lema Freedom for All Political Prisoners and Exiles en anglès, francès, castellà i català. Un d’aquests busos contindrà una exposició itinerant – audiovisual amb panells informatius i vídeos – explicant als turistes el moviment a favor de l’autodeterminació, l’1 d’octubre i la repressió de l’Estat, l’existència de presos polítics i exiliats, així com el debilitament democràtic.

A més a més, els municipis de la costa catalana s’ompliran amb els cartells i adhesius de la campanya. Al mateix temps, centenars de voluntaris d’Òmnium repartiran postals turístiques explicant tot el que ha passat a Catalunya el darrer any. Tal i com ho ha expressat Mauri de los Ríos, “volem mostrar la Catalunya i l’Estat espanyol que possiblement no surten ni a les postals ni a les guies turístiques”. També es repartirà marxandatge en format samarreta i 214 establiments turístics de Barcelona – hotels, restaurants i bars – tindran postals de la campanya a disposició dels turistes.

Pack Internacional pels catalans que fan vacances a l’estranger

De la mateixa manera que Òmnium explicarà la situació de Catalunya als turistes que visiten el nostre país, l’entitat ha creat un Pack Internacional perquè els catalans que viatgen a d’altres països expliquin la campanya a l’exterior. El Pack consisteix en una samarreta, uns adhesius i postals que es poden adquirir des de la botiga d’Òmnium.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid