Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Entitats ecologistes i veïnals reclamen el tancament de la incineradora de Sant Adrià
24/07/2018 Territori

Després de la difusió de la declaració "Gat per llebre" i de les respostes donades per les administracions  (Ajuntament de Barcelona i AMB), volen que aquesta nova roda de premsa serveixi per donar arguments entorn la relació entre Barcelona Energia i la incineradora Tersa, així com per advertir sobre els perills de la incineració per a la salut de la població.

El moviment ecologista, veïnal i de salut presenta una proposta "Per una transició energètica i ecològica, cap al Residu Zero a la ciutat de Barcelona". La presenten una vintena d'organitzacions, entre les quals figuren CEPA-EdC, la plataforma metropolitana veïnal Aire Net, Ecologistes de Catalunya, Ecologistes en Acció Catalunya, Apquira, la Coordinadora catalana contra la incineració, Greenpeace, CAPS, la Xarxa per la sobirania energètica, la FAVB i moltes altres. Demanem el tancament de la incineradora de Tersa i un pla de gestió de residus en el marc de la campanya Residu Zero = Incineració Zero.

Les entitats es reuniran amb l’Ajuntament de Barcelona i l’AMB.
 Una vegada aconseguit que cap kWh negre procedent de la incineradora sigui comercialitzat a Barcelona, demanem la total separació entre Barcelona Energia i Tersa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid