Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
La CNT se suma a la convocatòria de vaga indefinida d'ambulàncies al País Valencià
29/06/2018 Salut

La Sectorial de Serveis Públics de CNT València ha donat suport a la vaga indefinida a la qual estan convocades totes les ambulàncies que presten serveis al País Valencià.

La central sindical fa una crida a secundar i participar en la vaga indefinida per exigir a la patronal que iniciï immediatament les negociacions del nou conveni col·lectiu autonòmic. CNT considera que la baixa temerària de la UTE adjudicatària es va a utilitzar per empitjorar encara més les condicions laborals dels treballadors i treballadores d'aquest sector tan castigat pels despengis continus de conveni i la rebaixa salarial.

El sindicat també considera que la vaga s'hauria d'haver convocat d'una altra forma, des de la base, realitzant consultes prèvies als treballadors/as afectats/as. La Secció Sindical de CNT en Ambulàncies La Costera ja s'està organitzant al costat de la resta de la plantilla per coordinar les aportacions a la caixa de resistència creada a aquest efecte.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid