Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència masclista
L'Audiència de Navarra decreta llibertat provisional pels cinc joves acusats per "La Manada"

La xarxa bull davant de la decisió i s'han convocat espontàneament concentracions arreu del país. A Barcelona cap a les 19h a la plaça de Sant Jaume i a les 20.00 a la plaça de Cort de Palma, amb l'objectiu de mostrar el rebuig i contra la justícia patriarcal.

21/06/2018 Gènere

L’Audiència de Navarra ha decretat llibertat provisional sota fiança de 6.000 euros pels membres de la Manada, condemnats a nou anys de presó per abusos sexuals després d’haver violat una noia a les festes de San Fermín de Pamplona l’any 2016, segons han apuntat diversos mitjans de comunicació.

Cal recorda que la sentència ja va ser polémica, ja que cap del 5 encausats no va ser condemnat per violació, només per abusos sexual.

Al saber-se la notícia sobre la llibertat dels 5 joves, la xarxa ha començat a bullir fent crides a ocupar el carrer per manifestar el rebuig la decisió de l'Audiència de Navarra.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid