Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
català
Cor de Carxofa, Plataforma per la Llengua i la Fundació Carulla presenten Eduglosa.cat

Les tres entitats, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, impulsen aquest nou espai de promoció del glosat amb l’objectiu de fomentar l’ús del català.

18/06/2018 Llengua
Títol de la imatgeCor de Carxofa, Plataforma per la Llengua i la Fundació Carulla presenten Eduglosa.cat Títol de la imatgeCor de Carxofa, Plataforma per la Llengua i la Fundació Carulla presenten Eduglosa.cat

Demà dimarts 19 de juny al bar del Centre Artesà Tradicionàrius (travessia de Sant Antoni, 6) es presentarà la nova pàgina web del recurs educatiu Eduglosa. Aquesta iniciativa impulsada per l’associació Cor de Carxofa en col·laboració amb la Plataforma per la Llengua, la Fundació Carulla i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, vol posar en valor la glosa com a recurs pedagògic i element transformador de la societat.

En l’acte hi intervindran el president de Cor de Carxofa, Tolo Albertí, Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, la directora de la Fundació Carulla, Marta Esteve i la directora de la Plataforma per la Llengua, Neus Mestres. Durant la presentació s’explicarà el funcionament del portal web, adreçat a mestres i a persones interessades en ensenyar i aprendre a glosar. També hi participarà un grup d’alumnes de l’Escola Concepcionistes de Barcelona, que faran una mostra de glosa perquè els assistents vegin en directe en què consisteix la cançó improvisada.

Eduglosa.cat

El portal web de recursos pedagògics sobre la glosa és una plataforma de difusió, un instrument facilitador i un punt de trobada de totes les persones que desenvolupen activitats relacionades amb la glosa en l’àmbit educatiu. Està destinat principalment al món docent i conté diversos apartats com la glosateca amb recursos per conèixer el món de la glosa, activitats didàctiques, i les programacions disponibles, així com una agenda amb els esdeveniments més propers o notícies d’actualitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid