Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escola Valenciana
La Plataforma pel Dret a Decidir amb el professorat valencià

"sempre defensarem l'escola pública, crítica, de qualitat i en valencià com a espai democràtic de desenvolupament personal i col·lectiu per construir un futur de llibertat i justícia social per al poble valencià. La educació ens dignifica!"

14/05/2018 Educació

La Plataforma pel Dret a Decidir ha emès un comunicat per expressar el seu suport amb el professorat valencià "per posar en valor el digne treball que realitzen dia a dia amb l'alumnat amb l'objectiu de facilitar-los el desenvolupament com a persones formades, crítiques i solidàries. La tasca docent és fonamental per construir un País Valencià inclusiu, democràtic, igualitari i avançat, amb capacitat per decidir lliurement el propi futur i garantir la felicitat de la ciutadania".

El comunicat remarca, el potencial emancipador de l'escola pública valenciana és un malson per als sectors conservadors que ostenten el poder i les seues representacions institucionals: el Partido Popular i Ciudadanos. En aquest sentit diu que "el PP ha engegat una autèntica cacera de bruixes contra el professorat valencià. Aquesta cacera destinada a desprestigiar l'escola pública va acompanyada d'un discurs d'odi i amenaces que ens recorda èpoques més fosques i deixa ben clar quina és la intenció del partit antivalencià i corrupte. Volen un poble alienat que no es qüestione les estructures de poder i les seues imposicions, un poble ignorant per poder-lo sotmetre amb facilitat i evitar qualsevol progrés social i democràtic al País Valencià".

Davant dels intents d'agressió a l'ensenyament públic i al seu professorat per part del PPCV, la Plataforma ha manifestat que "sempre defensarem l'escola pública, crítica, de qualitat i en valencià com a espai democràtic de desenvolupament personal i col·lectiu per construir un futur de llibertat i justícia social per al poble valencià. La educació ens dignifica!"

Valora
Rànquings
  1. L'encesa de torres, talaies i talaiots de les Illes pels drets humans denunciarà la violència contra les dones refugiades
  2. La Policia Nacional espanyola deté els alcaldes de Verges i Celrà de la CUP
  3. 1960 - El guerriller Quico Sabater és assassinat pel Somatent Abel Rocha i l'exlegionari falangista Pepito Sibina a Sant Celoni
  4. Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt"
  5. Unitat i força contra l’Ocupació. Llibertat presos i preses independentistes
  6. La rendició d'Esquerra
  7. Impedeixen a Benet Salellas entrar en una comissaria de la policia nacional espanyola mentre parli català
  8. El darrer judici polític
  9. La CUP considera que la ‘rebaixa’ de les lleis suspeses evidencia la manca de voluntat del govern de superar els límits constitucionals
  10. Tomben a la força a Ondarroa l'homòleg de sa Feixina
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid