Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escola Valenciana
La Plataforma pel Dret a Decidir amb el professorat valencià

"sempre defensarem l'escola pública, crítica, de qualitat i en valencià com a espai democràtic de desenvolupament personal i col·lectiu per construir un futur de llibertat i justícia social per al poble valencià. La educació ens dignifica!"

14/05/2018 Educació

La Plataforma pel Dret a Decidir ha emès un comunicat per expressar el seu suport amb el professorat valencià "per posar en valor el digne treball que realitzen dia a dia amb l'alumnat amb l'objectiu de facilitar-los el desenvolupament com a persones formades, crítiques i solidàries. La tasca docent és fonamental per construir un País Valencià inclusiu, democràtic, igualitari i avançat, amb capacitat per decidir lliurement el propi futur i garantir la felicitat de la ciutadania".

El comunicat remarca, el potencial emancipador de l'escola pública valenciana és un malson per als sectors conservadors que ostenten el poder i les seues representacions institucionals: el Partido Popular i Ciudadanos. En aquest sentit diu que "el PP ha engegat una autèntica cacera de bruixes contra el professorat valencià. Aquesta cacera destinada a desprestigiar l'escola pública va acompanyada d'un discurs d'odi i amenaces que ens recorda èpoques més fosques i deixa ben clar quina és la intenció del partit antivalencià i corrupte. Volen un poble alienat que no es qüestione les estructures de poder i les seues imposicions, un poble ignorant per poder-lo sotmetre amb facilitat i evitar qualsevol progrés social i democràtic al País Valencià".

Davant dels intents d'agressió a l'ensenyament públic i al seu professorat per part del PPCV, la Plataforma ha manifestat que "sempre defensarem l'escola pública, crítica, de qualitat i en valencià com a espai democràtic de desenvolupament personal i col·lectiu per construir un futur de llibertat i justícia social per al poble valencià. La educació ens dignifica!"

Valora
Rànquings
  1. La CUP, ICV, ERC i PDeCAT d'Argentona aniran junts a les municipals
  2. S'ha acabat el crèdit
  3. Presentació de la sectorial d'Ensenyament: "La República comença a les aules"
  4. La CUP impulsa una Proposta de Resolució conjunta per fer front a l’estratègia electoralista de Cs
  5. De governs efectius, investidures esguerrades i vots eixorcs
  6. Cim de les invisibilitzades en suport a la Tamara i l'Adri i Mallorca s'agermana a Cims per la Llibertat en solidaritat a Valtònyc
  7. "Li demano a Puigdemont que no posi un peu al coll de qui està sent trepitjat"
  8. La CUP fa possible la modificació de la llei que permet les Iniciatives Legislatives Populars
  9. La CUP denuncia que empreses d'energia van alterar registres per seguir operant centrals hidroelèctriques irregularment
  10. Es pot guanyar seguint les regles del contrari?
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid