Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-N
El TSJC sentencia que la vaga del 8-N va ser legal
07/05/2018 Drets i Llibertats

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha dictaminat que la vaga general del 8 de novembre fou legal a tots els efectes. És el que havia defensat la Intersindical (CSC) en el jidici celebrat fa uns dies. Cal recordar que la fiscalia tampoc va veure indicis d'il·legalitat, tal com ho va expressar a la sessió. La patronal Foment del Treball havia denunciat la Intersindical-CSC, convocant de la vaga, perquè considerava que la vaga tenia una motivació clarament política.

El tribunal ha apuntat a la sentència que la Intersindical va complir els terminis per notificar la vaga. Un dels dels punts de la demanda de la Patronal per qualificar l'il·legalitat de la Vaga. Famoment també havia denunciat la vaga perquè considerava que tenia una motivació clarament política, la qual cosa no ha estat econogeguda pel Tribunal.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid