Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pel dret a decidir
Margalida Miquel, nova presidenta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca
19/04/2018 Política

Ahir dimecres va tenir lloc la primera reunió del nou secretariat de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) sorgit de l’assemblea del passat divendres, i es va nomenar Margalida Miquel com a presidenta de l’entitat. Margalida Miquel (Llubí, 1966) és professora de llengua i literatura catalana, va ser batlessa de Llubí amb Unió Mallorquina, posteriorment, membre d'Esquerra Republicana de Mallorca i també va formar part de la candidatura Sobirania per a les Illes a les eleccions generals del 2016.

Fanny Marí, soprano, professora de cant i membre destacat del col·lectiu “Música per la llibertat” a Mallorca, serà la vicepresidenta. Per la seva banda, Pere J. Ripoll i Bernat Prats seran secretari i tresorer respectivament.

La nova presidenta va manifestar la voluntat de seguir en la línia duita per l’ASM (dirigida fins ara per Cristòfol Soler), ampliar la base social del sobiranisme i impulsar tasques de conscienciació ciutadana.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid