Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Televisió
L'Obra Cultural Balear demana que la nova televisió valenciana es pugui veure a les Balears
24/04/2018 Comunicació
Demà, 25 d'abril, aniversari de la batalla d'Almansa i Diada del País Valencià, 'À Punt', la nova televisió pública valenciana inicia les emissions. 

L'OCB celebra que els valencians recuperin la televisió pública després que el 29 de novembre del 2013, el senyal de Canal 9 es va fondre a negre.

L'entitat ja ha demanat al Govern que faci les gestions necessàries perquè 'À Punt' es pugui veure també a les Illes Balears.

Per a l'OCB, és fonamental l'establiment de la reciprocitat en l'intercanvi de l'arribada dels senyals televisius amb el País Valencià, perquè facilita el coneixement de les varietats lingüístiques de la llengua catalana i perquè afavoreix la coneixença entre dues comunitats, no tan sols veïnades, sinó també germanes.

L'OCB també continua demanant que arribin a les Illes Balears els canals de la CCMA (TV3 i Esports 3) i les emissores de ràdio 'Catalunya Informació' i 'À Punt'.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid