Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Fóra feixistes dels nostres barris

Avui 25 d'abril, jornada de la lluita per les llibertats dels valencians i valencianes, hem patit una doble agressió, per una banda, la Delegació del Govern permetent una concentració feixista a una organització manifestament violenta en un barri popular com Velluters. D'altra banda l'actuació policial, mitjançant les ordres de la Delegació del Govern de Madrid a València, ha sigut totalment desproporcionada i indigna de cara al veïnat i visitants en un acte espontani de rebuig al feixisme. Hem patit confinament, identificacions i escorcolls.

Demanem la dimissió del delegat del Govern per la seua irresponsabilitat permetent una concentració feixista i per l'actuació de la policia, cosa que es contraria a la lliure circulació del veïnat i les llibertats ciutadanes.


Coordinadora de Ciutat Vella

Associació de Veïns del Carme


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid