Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sopar Groc
Es posen a la venda els tiquets del Sopar Groc del 19 de maig a Folgueroles
25/04/2018 Política
L'ANC Folgueroles organitza un Sopar Groc pel proper dissabte 19 de maig en el marc de la Festa Verdaguer. Es farà als Jardins de Can Dachs a partir de les 8 del vespre i consistirà en un sopar de brasa i beguda, a més de diverses activitats. Els tiquets, que es posaran a la venda el dia 2 de maig, valen 10 euros i els beneficis es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics. El punts de venda són el Forn Sant Jordi, el Punt d'Informació, L'Atelier i les seccions locals de l'Assemblea a Osona.
El Sopar Groc, que s’organitza amb la col·laboració d'Òmnium Cultural Osona, el CDR Alt Ter i l'Associació Catalana pels Drets Civils, comptarà amb la participació de la presidenta de l'Assemblea, Elisenda Paluzie; el portaveu d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri; la dona de Joaquim Forn, Laura Masvidal; l'alpinista Ferran Latorre; l'advocat Cèsar Lagonigro; l'activista Pep Musté; l'actor Toni Albà, i els il·lustradors Pilarín Bayés i Toni Ortiz.
També hi haurà actuacions a càrrec de Marcel·lí Druguet & Carles Planas, Jam de Perles, el Grup de Flabiolaires, els Nyerros de la Plana, els Falcons de Malla, l'Escamot dels Diables de Calldetenes, el Grup de Teatre Atlàntida, Batucada i Supervivents.

En paral·lel, coincidint amb la Festa Verdaguer, també s'instal·larà al municipi la presó de l'acció 'Un poble empresonat'. Qui s'hi vulgui tancar unes hores per denunciar la repressió de l'Estat espanyol pot enviar un correu electrònic a folgueroles@assemblea.cat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid