Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Kurdistan
Nova mobilització a València en solidaritat amb Afrin i i el Kurdistan
02/03/2018 Internacional
Aquest dijous 1 de març s'ha celebrat una nova concentració a València en solidaritat amb Afrin i el Kurdistan. L'acció ha tingut lloc com cada setmana enfront del Consolat de Turquia en el Cap i Casal.

Sota una intensa pluja persones solidàries amb la causa Kurda han desplegat banderes Kurdes i una pancarta denunciant la violenta agressió turca contra Afrin.

Els crits i cants solidaris amb Afrin han sigut una constant, incloent alguns adaptats a la plujosa vesprada; Plouen bombes al Kurdistan, fora Turquia del Kurdistan.

L'acte ha finalitzat amb un record per a les més de 200 víctimes innocents i els centenars de persones ferides causades per la invasió turca des que aquesta va començar el passat 20 de gener.

S'ha fet així mateix una crida a participar en la vaga i la mobilització feminista del pròxim dia 8 de març i a fer present en ella la lluita de la dones kurdes que en les trinxeres de Afrin fan front al feixisme.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid