Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EQUADOR-GRAN BRETANYA
L'Equador restringeix les comunicacions a Assange després d'opinar sobre Catalunya

L'Equador ha emès un comunicat on informa que a partir d'ara restringeix les comunicacions a Assange després d'opinar "sobre temes d'altres Estats".

29/03/2018 Internacional
La decisió del Govern d'Equador "no ha estat tan sorprenent", a causa de l'augment de la tensió entre Assange i el Govern del President d'Equador Lenín Moreno i pel fet que l'activista ha opinat repetides vegades sobre la situació de Catalunya a a través de la seva compte a Twitter. El Govern de l'Equador ha rebut pressions des d'Estat espanyol i Moreno ha expressat que "no està d'acord amb les postures publicades que ha assumit Assange durant els últims anys" i que li agradaria que continués "més en silenci".

Per la seva banda, Julian Assange "ha deixat clar que no el faran callar" i més ara, que "té ciutadania ecuatoriana", però aquesta decisió de tallar les seves comunicacions amb l'exterior el posa en "na situació d'aïllament extrem.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid