Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Quatre restaurants reusencs es coordinen en suport dels Presos Polítics

Els restaurants 3de9, l’Àbsis, Campus i Casal Despertaferro organitzen un cicle de Sopars Grocs Solidaris

12/02/2018 Drets i Llibertats

Quatre restaurants reusencs organitzen, a partir del proper dia 15 de febrer, el Primer cicle de Sopars Grocs en solidaritat amb els Presos Polítics. Els 'sopars grocs' sorgeixen d'una iniciativa que va començar al restaurant Semproniana, d’Ada Perellada i que proposa recaptar fons per a la Caixa de Solidaritat compartint propostes gastronòmiques que tenen en comú l’ús del color groc en la seva elaboració.

La intenció dels organitzadors del cicle és mantenir viva la flama de la reivindicació per la llibertat dels independentistes en presó preventiva mitjançant activitats periòdiques on fomentar un espai de trobada  i poder debatre sobre el futur de la república d’una forma distesa.

Els propers Sopars Grocs tindran lloc als restaurants 3de9 (15 de febrer),  Casal Despertaferro (22 de febrer), Campus (1 de març) i Àbsis (15 de març) i compten amb el suport d’Òmnium Cultural, l’ANC-Reus per la Independència i el CDR de Reus. Tots els sopars començaran a les 21h i inclouen activitats de reflexió i debat.  En la primera sessió comptarem amb la presència de l’equip de la Directa responsable del documental “El primer dia d’octubre” que podrem visualitzar durant l’acte; el 22 de febrer  ens acompanyaran  membres de SARE i hi haurà un concert posterior amb el grup Triple Malta  i l’1 de març, la proposta culinària vegetariana anirà acompanyada de música, tertúlia i lectura de poemes.

El preu dels sopars es de 25 €  i els diners recaptats es destinaran a la Caixa de Solidaritat,  una eina adreçada a  fer front a les represàlies econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d’ accions unitàries, cíviques, pacífiques i democràtiques. Com que les places són limitades, caldrà reservar a cada restaurant, segons el cas.

Valora
Rànquings
  1. L'encesa de torres, talaies i talaiots de les Illes pels drets humans denunciarà la violència contra les dones refugiades
  2. La Policia Nacional espanyola deté els alcaldes de Verges i Celrà de la CUP
  3. 1960 - El guerriller Quico Sabater és assassinat pel Somatent Abel Rocha i l'exlegionari falangista Pepito Sibina a Sant Celoni
  4. Vuit militants d'Arran detinguts davant del TS a Madrid quan intentaven fer una acció de protesta
  5. Una de les detencions d'aquest matí ha obligat a tancar per un breu període de temps la xocolateria "xocopunt"
  6. Unitat i força contra l’Ocupació. Llibertat presos i preses independentistes
  7. Som Energia celebrarà les 1.000 persones sòcies d’Osona en la jornada "Revolució EnergÈTICA"
  8. Impedeixen a Benet Salellas entrar en una comissaria de la policia nacional espanyola mentre parli català
  9. El darrer judici polític
  10. La CUP considera que la ‘rebaixa’ de les lleis suspeses evidencia la manca de voluntat del govern de superar els límits constitucionals
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid