Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Stop Feixisme
Manifestació al distrite de Sarrià de Barcelona contra la impunitat del feixisme

Els mossos ha fet identificacions dins de l'Ateneu, un cop s'ha acata la manifestcaiól

03/02/2018 Drets i Llibertats

Sota el lema "No passaran" i el suport de nombroses entitats del districte, ha tingut lloc aquest una manifestació pels carrers del districte de Sarrià-Sant Sant Gervasi contra la impunitat del grups feixistes en aquest indret de la ciutat de Barcelona. En els darrers mesos, l’Ateneu Popular de Sarrià ha estat assaltat 3 vegades. En concret el darrer cop  va ser el passat cap de setmana.

Tot i que la marxa s'ha desenvolupat en plena normalitat, els Mossos d'Esquadra no l'han deixada arribar fins la plaça Artòs, ja que hi havien els frups feixistes. A més a més, el Casal ha denunciat identificacions de la BRIMO dins del local a membres de l'Ateneu quan s'ha acabat la manifestació.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid