Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP demana ampliar les diligències d'investigació a la querella de rebel·lió

Entre elles, que s'oficiï a la Policia Judicial adscrita a aquest tribunal per a què s'elabori un informe sobre els comiats als membres de la Guàrdia Civil i Policia Nacional desplaçats a Catalunya amb el lema ¡A por ellos!

13/02/2018 Drets i Llibertats
Els advocats encarregats de la defensa de Mireia Boya i Anna Gabriel, diputades de la CUP Crida Constituent a l'anterior legislatura, demanaran dilluns diligències d'investigació al Tribunal Suprem i al jutge Llarena, encarregat del procés judicial contra el moviment independentista. 
Davant l'ampliació de la causa general contra l'independentisme que inclou Mireia Boya i Anna Gabriel, citades a declarar el 14 i 21 de febrer al Tribunal Suprem, respectivament, com a investigades per rebel·lió i sedició, els advocats defensors Carles López i Benet Salellas, han decidit demanar diligències i actuacions que es consideren “útils, pertinents i necessàries”.
1. Que s'oficiï a la Policia Judicial adscrita a aquest tribunal per a què s'elabori un informe sobre els comiats als membres de la Guàrdia Civil i Policia Nacional desplaçats a Catalunya amb el lema ¡A por ellos!
2. Que es contempli com a testimoni el director general de CatSalut per a què aporti informació sobre la violència policial exercida l'1 d'octubre davant de les manifestacions de Pérez de los Cobos sobre la falsedat de la xifra de ciutadans ferits l'1O a Catalunya. 
3. Que siguin citats els observadors internacionals que van participar del Referèndum.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid