Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la Llibertat
Tot a punt pel concert de 10.000 Músics per la Llibertat

El manifest que es llegirà en el transcurs de l’acte es troba aquí 

03/12/2017 Política

10.000 cantaires i instrumentistes participaran avui en el concert multitudinari, organitzat per Músics per la Llibertat i Òmnium†cultural. El concert mostra el compromís d’una enorme part del món musical del país en la demanda de l’alliberament dels presos polítics i de la defensa les institucions catalanes i del govern a l’exili.

El nombre d’inscrits†un dia abans del concert era de 9.952, entre ells 3.668 instrumentistes i 6.284 cantaires. Es compta amb més d’una trentena d’instruments diferents, a més de les diferents veus del cor (veure mapa de l’ubicació aquí ).

Destacaran entre els instruments més nombrosos set centenars de guitarres, 520 violins, 470 saxos, 373 flautes travesseres, 277 clarinets o 216 violoncels. La batuta del concert comptarà amb prestigiosos†directors del món musical català, amb els noms de Josep Ferrer, Josep Vila, Jordi Llobet, Edmon Colomer, Salvador, Mas i Salvador Brotons. El repertori†està compost majoritàriament per música catalana, però també comptarà amb un gran universal de la música, de gran contingut simbòlic, l’Himne de l’Alegria o d’Europa, de Ludwig van Beethoven. Les sis peces que s’interpretaran seran:

● Sant Martí del Canigó (Pau Casals), per orquestra

● El Cant de la Senyera (Lluís Millet amb lletra de Joan Maragall), per

orquestra i cor

● L'Estaca (Lluís Llach), per cor

● Viatge a Ítaca (Lluís Llach), per orquestra i cor

● Himne d'Europa (Ludwig van Beethoven amb lletra de Friedrich

Schiller adaptada per Joan Maragall), per orquestra i cor

● Himne Nacional de Catalunya: Els Segadors, per orquestra i cor

 

Entre els suports que ha rebut aquest concert massiu hi ha músics i grups com Gerard Quintana, Albert Guinovart, Mireia Barrera, Elèctrica Dharma, Josep Vila i Casañas, Pep Prats, Xavier Puig, Edmon Colomer, Doctor Prats, Gerard Quintana, Judit Neddermann, Arnau Tordera o Bernat Vivancos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid