Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ILLES CANÀRIES
Se suïcida al seu despatx el número dos de la policia nacional espanyola a Tenerife

El comissari Camejo va ser el cap de la VI Brigada de la Unitat d'Intervenció Policial (antiavalots) de Bilbao durant els anys finals dels noranta i principi de 2000.

07/12/2017 Internacional

José Miguel Camejo Gallardo, el número dos del Cos Nacional de Policia de l’Estat espanyol a la província de Santa Cruz de Tenerife, va morir la tarda d'ahir al seu despatx després disparar-se un tret amb la seva arma reglamentària. El comissari Camejo va ser el cap de la VI Brigada de la Unitat d'Intervenció Policial (antiavalots) de Bilbao durant els anys finals dels noranta i principi de 2000. La seva mort ha causat una gran commoció a la policia i en tots els ambients relacionats amb ella. El sindicat policial Confederación Española de Policia (CEP) ha realitzat un tweet amb dues imatges de les seves actuacions al País Basc amb el següent text:

“Hoy nos ha dejado uno de los mayores expertos en orden público de @policia, que destacó en el combate contra el terrorismo callejero en País Vasco y Navarra en los 90/00. Siempre el primero, al frente de la UIP, impidiendo que los etarras se hicieran con la calle. DEP, León-0.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid