Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#155
Les universitats de Catalunya no acaten l’article 155

Aquest divendres  a la tarda ha tingut lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Geografia i Història de la UB la primera Assemblea d’Electes de les Universitats Catalanes.

25/11/2017 Política

La trobada ha agrupat prop d’un centenar càrrecs electes universitaris entre els que es podien veure membres de consells de govern, claustrals, juntaris de facultat o de grau i persones de comitès d’empresa de les principals universitats catalanes.

Actualment ja són diverses les universitats o facultats que s’han posicionat en contra de l’aplicació de l’article 155 i han denunciat públicament l’empresonament de més de la meitat del govern legítim de la República, en són exemple la UB, la UPF i la UAB.

Tot i així encara queden universitats o facultats que no encara no s’han pronunciat i és per això que en aquesta trobada els electes han decidit consensuar un model de moció per presentar en aquests espais. Tal i com ha explicat el portaveu d’Universitats de la República, Jordi Vives “cal que tothom es mulli i per això posarem totes les facilitats a la comunitat universitària”. A més, ha destacat que “és molt positiu que estudiants, professors i personal administratiu fem front comú contra el 155”.

Aquest model de moció es trobarà disponible a la web d’Universitats per la República  en les properes hores perquè qualsevol electe que ho desitgi ho presenti al seu òrgan corresponent, de tal manera que no quedi una sola facultat que no denunciï l’aplicació de l’article 155 i la repressió que està aplicant l’Estat espanyol a Catalunya i en especial a les universitats catalanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid