Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#155
Continuen les mobilitzacions dels treballadors de la Generalitat contra el 155

"Avui, un cop més, hem fet sentir les nostres veus alt i clar, per la llibertat dels presos polítics i en contra de l’ocupació de casa nostra"

02/12/2017 Política

Els treballadors públics de la Secretaria d’Universitats i Recerca (SUR), del Departament de Governació i del Departament d’Exteriors han sortit aquest divendres a la Via Laietana per mostrar el seu rebuig a l’aplicació de l’article 155 i a l’empresonament dels consellers destituïts.

Segons l’organització la cadena humana que aguantava 500 metres de cinta groga ha aglutinat unes 800 persones, unint la seu de la Secretaria d’Universitats, al número 2 de la Via Laietana i la seu del Departament de Governació situat al número 26. Els assistents han lluït, a més de la cinta groga, llaços grocs a les solapes de les jaquetes i altres complements i peces de vestir d’aquest color.

Així, entre participants s’han pogut veure bufandes grogues, guants o fins i tot abrics, deixant palès també el rebuig a les recents decisions de la Junta Electoral Central, que han prohibit il·luminar de groc les fonts de Barcelona i portar el llaç groc per part dels integrants de les meses, els interventors i els apoderats el 21-D.

En aquesta línia, el treballadors del departament de Cultura han configurat un llaç groc davant de la seu amb crits de "Llibertat presos polítics", mentre que els treballadors de Territori i Sostenibilitat tallaven el carrer Numància de Barcelona i els treballadors del Departament d'Interior s'han concentrat davant de la seu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid