Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#155
Els treballadors públics es mobilitzin contra el 155

Convoquen avui a les 18h una concentració a la plaça de Sant Jaume de Barcelona i pel proper 30 de de novembre una assemblea pública per organitzar una resposta a la intervenció espanyola

21/11/2017 Política

Els treballadors públics de diversos departaments de la Generalitat, organitzats a través de l'Assemblea de treballadors per a la defensa de les institucions catalanes (ADIC), han convocat una concentració contra l'aplicació de l'article 155 de la constitució espanyola aquest dimarts 21 de novembre a les 18.00h a la plaça Sant Jaume de Barcelona. Compta amb el suport de l’ANC, Òmnium Cultural, la Intersindical-CSC i ServidorsCAT.

D’altra banda, la sectorial d’administració pública de l’ANC i la Intersindical-CSC preparen una gran assemblea pública per organitzar la resposta dels funcionaris a la intervenció de l’estat espanyol per al proper dijous 30 de novembre. En paral·lel, l’associació ServidorsCAT està elaborant un informe en què es vol valorar l’impacte i les conseqüències del 155 a l’Administració.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid