Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat presos polítics
Mobilitzacions a Palma i Maó per la llibertat dels presos polítics

Denuncien «la injustícia de l'Estat espanyol contra les institucions catalanes democràticament instituïdes»

13/11/2017 Política

Dissabte passat milers de persones es manifestat pels carrers de Palma i centenars van fer una cassolada a Maó per reclamar l'alliberament dels presos polítics i denunciar la retallada de llibertats que suposa l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola. Les mobilitzacions estaèven convocades per la Coordinadora d'Entitats per la Democràcia.

A Palma, també es va afegir el Comitè de Defensa de la República (CDR) a Mallorca. Els manifestants van recórrer els principals carrers cridant lemes a favor dels consellers i els Jordis. Maria Antònia Font, portaveu de la Coordinadora, ha expressat que des de la plataforma demanen «la tornada de les persones que estan fora» i que Europa es «pronunciï davant aquests fets». A més, Font ha fet una crida per denunciar «la injustícia de l'Estat espanyol contra les institucions catalanes democràticament instituïdes». Per la seva banda el CDR va destacar que «l'opressió que vivim a Mallorca és la mateixa que ha patit i pateix Catalunya i que no ens n'alliberarem fins que a Mallorca proclamem la República de manera viable i definitiva». L'acte va acabar amb un emotiu cant col·lectiu de 'l'Estaca' de Lluís Llach.

Maó

Unes 250 persones s'han concentrat aquest dissabte a la tarda a la Plaça del Carme de Maó per protestar amb una nova cassolada contra la política del Govern a Catalunya. Amb cassoles, tambors i xiulets, els manifestants han fet sentir la seva protesta, que tenia com a lema "Llibertat presos polítics, democràcia", i s'han escoltat parlaments i cançons.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid