x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibertat presos polítics
Mobilitzacions a Palma i Maó per la llibertat dels presos polítics

Denuncien «la injustícia de l'Estat espanyol contra les institucions catalanes democràticament instituïdes»

13/11/2017 Política

Dissabte passat milers de persones es manifestat pels carrers de Palma i centenars van fer una cassolada a Maó per reclamar l'alliberament dels presos polítics i denunciar la retallada de llibertats que suposa l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola. Les mobilitzacions estaèven convocades per la Coordinadora d'Entitats per la Democràcia.

A Palma, també es va afegir el Comitè de Defensa de la República (CDR) a Mallorca. Els manifestants van recórrer els principals carrers cridant lemes a favor dels consellers i els Jordis. Maria Antònia Font, portaveu de la Coordinadora, ha expressat que des de la plataforma demanen «la tornada de les persones que estan fora» i que Europa es «pronunciï davant aquests fets». A més, Font ha fet una crida per denunciar «la injustícia de l'Estat espanyol contra les institucions catalanes democràticament instituïdes». Per la seva banda el CDR va destacar que «l'opressió que vivim a Mallorca és la mateixa que ha patit i pateix Catalunya i que no ens n'alliberarem fins que a Mallorca proclamem la República de manera viable i definitiva». L'acte va acabar amb un emotiu cant col·lectiu de 'l'Estaca' de Lluís Llach.

Maó

Unes 250 persones s'han concentrat aquest dissabte a la tarda a la Plaça del Carme de Maó per protestar amb una nova cassolada contra la política del Govern a Catalunya. Amb cassoles, tambors i xiulets, els manifestants han fet sentir la seva protesta, que tenia com a lema "Llibertat presos polítics, democràcia", i s'han escoltat parlaments i cançons.

Valora
Rànquings
  1. Jesús Rodríguez: ‘Unitats especialitzades de la Guàrdia Civil tenien la missió d’assaltar el palau i el parlament’
  2. Pintades contra la presència de Soraya Sáenz de Santamaría a S’Agaró
  3. Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó
  4. María Dolores de Cospedal fa el ridícul caient en una broma de l'agència de notícies russa Sputnik
  5. Per què la República Catalana no és (encara) un Estat?
  6. Què hauria passat si...?
  7. L’ANC presenta el concert en favor de l’alliberament dels presos polítics, que destinarà els beneficis a la Caixa de Solidaritat
  8. La CUP, partit de centre
  9. Estrena simultània del vídeo "Orgull d'Escola Pública" a 33 Escoles Públiques d'Infantil i Primària de Badalona
  10. La CUP-CC de la demarcació de Tarragona presenta la seva llista electoral
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid