Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
per la República
Elisenda Paluzie d’Universitats per la República: “el personal universitari també hem de ser la punta de llança de la República”

Aquest dijous Universitats per la República ha presentat la Declaració de la Taula del Personal Universitari, que agrupa més de 500 professors i treballadors de les universitats catalanes per reclamar que els rectors es posicionin i reconeguin la legitimitat de la República.

03/11/2017 Política

Aquest migdia els professors Elisenda Paluzie i Carlos Mancho, la treballadora Montserrat Massip i l’estudiant i portaveu d’Universitats per la República Jordi Vives han presentat la Declaració de la Taula del Personal Universitari a l’edifici històric de l’UB.

Carles Mancho ha justificat la creació d’aquesta Taula de Personal Universitari “atès que som universitat, recerca i un dels motor de qualsevol Estat i per tant no podem acceptar que es posi en qüestió la qualitat dels nostres mestres” i ha afegit que és “indignant que es permeti difondre mentides sobre l’educació de Catalunya”.

Elisenda Paluzie ha explicat que la idea de la Taula de Personal Universitari és implicar molt més el professorat i personal administratiu i “organitzar-nos en defensa de la República i el govern legítim de la Generalitat” perquè segons Paluzie “la universitat no pot quedar al marge com espai de llibertat i pensament”.

Montserrat Massip, treballadora de l’administració de l’UB ha afirmat que “és moment d’anar tots a la una” i Jordi Vives ha explicat que per la plataforma aquesta Taula representa la possibilitat de “enfortir Universitats per la República a nivell d’administració i professorat”.

Per tant el proper 14 de novembre a les 18.00 de la tarda es farà una primera trobada de PAS i PDI al Campus de Ciutadella de la UPF. En aquesta trobada de la Taula de Personal Universitari treballarà per la creació d’una assemblea d’electes de les universitats que incorpori els membres dels claustres, consells de govern i juntes de facultat perquè traslladi iniciatives als rectorats i aquests es posicionin.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid