Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertats
Comença a Vic l'acció "Un poble empresonat" de tancar-se voluntàriament per torns en una presó

Comença l'acció Aquesta acció de resistència rep el nom ‘Un poble empresonat’ i, segons els organitzadors, pretén manifestar que ‘no és normal que deu persones estiguin privades de llibertat pels seus ideals polítics’.

19/11/2017 Política

Aquest dissabte ha començat a Vic l'acció pacífica de tancar-se per torns en una presó per denunciar "Un poble empresonat". Els primers voluntaris que han participat voluntàriament a l'acció han estat l'humorista Peyu i el cuiner Nandu Jubany.

La performance vol posar de manifest el dèficit democràtic que viu l'Estat espanyol i la privació de llibertats a la que estan sotmesos els presidents de les nostres entitats, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, així també, com Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Turull, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Josep Rull i Carles Mundó.

Òmnium Cultural Osona, Assemblea Nacional Catalana Osona i CDR's Alt Ter, juntament amb d'altres entitats i col·lectius, han impulsat aquesta acció pacífica.

La presó està feta d'un container transportable que fa 6 x 2,40 metres. Un passadís separa les dues cel·les. La intenció és que la presó estigui ocupada les 24 hores del dia fins que alliberin tots els presos polítics. La presó estarà fins al dia 10 de desembre a Vic, llavors anirà a Olot. Es preveu que volti arreu de Catalunya, sempre que hi hagi presos polítics.

Valora
Rànquings
  1. Emotiu homenatge en la presentació del llibre "Isabel Pallarès i Roqué, mosaic d'una dona valenta"
  2. Presentació del llibre en homenatge a Isabel Pallarès a la UB
  3. Campanya per recuperar el camí de ronda Garbet-Colera a l'Alt Empordà
  4. Edicions del 1979 publica "Toni Lecha (1943-2013): prendre partit"
  5. La CACG seguiex amb la seva campanya de boicot a les empreses patrones de la FPdGi i penja una fotografia a Twitter de Miquel Mateu i Himmler
  6. Amb la força de la gent encara hi ha combat
  7. El Consell de Menorca discrimina els bombers interins en el procés de reclassificació
  8. Organitzacions de l'Esquerra Independentista es manifesten a Barcelona sota el lema "Fer-ho Possible"
  9. Polèmica Benet-Audet (I)
  10. La CUP fa una crida a la mobilització "pel nostre alliberament social i nacional"
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid